In general, cand te gandesti la un telefon scump, te gandesti la un telefon de genul Iphone, Samsung sau BlackBerry, telefoane care au preturi cuprinse intre cateva sute si maxim 2.000 de euro. Dar daca ti-ar spune cineva ca cel mai scump telefon din lume costa cat un avion de pasageri? Ei bine, DA, exista un asemenea telefon!
iphone-4-black-diamond


 Potrivit celor de la Forbes, Apple, compania care produce telefoanele Iphone este in top10 cele mai scumpe companii din lume, drept urmare, nici nu e de mirare ca cel mai scump telefon din lume este un telefon produs de firma Apple. Si pentru ca este cel mai scump telefon din lume, are si un nume dedicat special: Iphone 5 Black Diamond

Pretul pentru cel mai scump telefon din lume este pe masura, telefonul valorand nici mai mult nici mai putin de 15,3 milioane de dolari. 


iphone-black-diamond


Probabil ca deja te intrebi ce anume il face cel mai scump telefon din lume. In primul rand, logo-ul Apple este alcatuit din peste 50 de pietre pretioase, in al doilea rand, butonul de navigare al telefonului este de fapt un diamant foarte,foarte rar de 26 carate. Partea din spate este acoperita cu aur masiv, in timp ce ecranul este realizat din sticla de safir. Dupa diamant, sticla de safir este cea mai dura substanta din lume. Ei, cum e? Te-ai convins ca este intr-adevar cel mai scump telefon din lume? Daca da, apuca-te sa strangi bani...ca...cine stie... Pana atunci nu ne ramane decat sa ne multumim cu un Iphone 5S sau un Samsung Galaxy S5.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu