Uitandu-ma la Sinteza Zilei de seara trecuta am observat pe scroll-ul emisiunii o STIRE BOMBA! Primarul din orasul Gaesti, Judetul Dambovita, vrea lift la Primaria pe care o pastoreste. Pana aici nimic deosebit, doar ca...Primaria are UN SINGUR ETAJ! Da, ati auzit bine, Primaria are un etaj si dom' Primar vrea lift. Potrivit adevarul.ro, constructia liftului cu pricina ar costa in jur de 2 miliarde de lei vechi, bani pe care Primaria Gaesti nu-i are, insa si de aceasta data dom' Primar a gasit o solutie: imprumuturile

Domnia Sa ar dori sa faca un imprumut de 200 miliarde lei vechi, imprumut care ar acoperi nu numai constructia noului lift, ci si schimbarea parcului auto, a echipamentelor IT din cadrul Primariei si constructia unei magazii, a carei utilitate nu o poate explica nimeni. 

Pentru ca ar fi nedrept sa nu-i mentionez numele, Intaiul Constructor al Orasului Gaesti din Judetul Dambovita se numeste Dan Eugen Iacobuță. Aruncand o scurta privire pe declaratia de avere a domnului Iacobuță am observat (conform declaratiilor domniei sale) ca insasi dumnealui ar putea acorda imprumutul de 200 de miliarde lei vechi Primariei Gaesti. 

Citeste si: Preotul Nicolae Tanase si cele 28 de biserici din Valea Plopului 
                  Oltenii si-au "tras" toaleta de 28.000 de euro

Declaratia de avere o gasiti pe http://www.primaria-gaesti.ro
Potrivit wikipedia.org, orasul dambovitean avea in anul 2011 o populatie de 13.317 locuitori.
Trageti voi concluziile!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu