toaleta-publica-slatinaPosibil inspirati de liftul Primariei din Gaesti, conducatorii urbei oltenesti Slatina, Judetul Olt, au cumparat anul trecut o toaleta publica in valoare de 28.000 de euro. Toaleta revolutionara a fost cumparata din Italia la sfarsitul anului 2013 si a fost pusa in functiune abia ieri, 25.03.2014.

Pentru a putea utiliza toaleta, oamenii trebuie sa introduca o moneda de 50 de bani, in schimbul acestui sume putand petrece 15 minute in noua PERLA a orasului. In privinta apei, sapunului si a hartiei igienice, exista o limita, probabil dupa un calcul de consum, facut de primar(sursa neconfirmata). Problema apare dupa cele 15 minute, cand usa toaletei se deschide automat. Cunoscand obiceiul oltenilor de a sta pe wc, pot spune ca timpul este singura nemultumire a acestora.



La auzirea vestii, oamenii s-au adunat cu mic cu mare sa priveasca si sa utilizeze minunatia. Se presupune ca unii dintre ei au mancat sanatos inainte, coada facuta la usa toaletei confirmand aceasta ipoteza. Potrivit Digi24, Cristian Bircea, viceprimar Slatina, a declarat ca in ciuda nemultumirii cetatenilor, achizitionarea toaletei publice era una dintre prioritati. Acesta a mai spus si ca in functie de feedback-ul primit, Primaria este pregatita sa mai faca astfel de achizitii.
Mai multe detalii gasiti aici.

Sursa foto: popupcity.net

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu